Groothandel babykleding

 Geen minimale afname  Online of in de winkel bestellen

Wanneer u op zoek bent naar een groothandel voor het inkopen van babykleding bent u bij J-Mirano-Zero Fashion op de juiste locatie. U vindt hier het grootste  aanbod aan kinder- en babykleding. Wij zijn al jarenlang leverancier en specialist in kinder- en babykleding. Ook kunt u bij ons terecht voor het laten maken van kleding voor uw eigen lijn. Bekijk ons aanbod online of kom langs bij onze groothandel.

Vragen? Bel 030 - 66 65 380 Mail direct Bekijk ons aanbod

Een groot aanbod kinderkleding inkopen bij dé groothandel van babykleding

In het assortiment van onze groothandel vindt u een groot aanbod aan kleding voor kinderen en baby's. Wij zijn leverancier met een enorme collectie aan babykleding en kindermode. Onze producten zijn betaalbaar en van hoge kwaliteit. Wij bieden u flexibiliteit en zekerheid. Wilt u kleding laten maken voor uw eigen label? Ook dat is mogelijk bij ons. Neem contact op en laat ons weten waar u aan denkt, dan zorgen wij dat uw kleding tiptop in orde is.

Een groot assortiment aan babykleding

Het inkopen van babykleding is zeer eenvoudig. U kunt onze producten gemakkelijk online of in de winkel bekijken. Een groot voordeel is dat u bij ons geen minimale afname heeft, ook het inkopen van één pakket is bij ons mogelijk. Als leverancier en groothandel van babykleding en kindermode kunnen wij ook kleding exclusief voor u laten maken. Neem contact met ons voor de mogelijkheden.

Snel en eenvoudig babykleding inkopen

Zoekt u een leverancier van babykleding en wilt u dit inkopen bij onze groothandel? Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Wij garanderen u dat uw bestelling na betaling binnen 48 uur geleverd wordt. Het terugsturen van producten is in overleg mogelijk en alleen binnen 14 dagen. Bekijk hiervoor onze algemene voorwaarden. Komt u liever langs om de kleding te bekijken? U bent van harte welkom in onze winkel. Voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling kunt u bellen naar 030-6665380 of mailen naar info@j-mirano-zero.com.

© 2013 - 2024 J Mirano Zero Groothandel kinderkleding | sitemap | rss