Kinderkleding inkopen

 Geen minimale afname

 Kleding inkopen bij de groothandel

 Online bestellen of in de winkel

Wilt u kinderkleding inkopen en bent u hiervoor op zoek naar een leverancier? J-Mirano-Zero Fashion heeft als distributeur jarenlange ervaring met het inkopen en verkopen van kinderkleding. Als import- en export bedrijf beschikken wij over een enorme collectie aan kindermode. U vindt bij ons betaalbare design kleding uit onze eigen lijn, maar ook bieden wij de mogelijkheid om uw kleding bij ons te laten maken.

Vragen? Bel 030 - 66 65 380 Mail direct

Kinderkleding inkopen bij de distributeur en leverancier

Of nu shirts, jurken, broeken, truien of andere kinderkleding wilt inkopen: als leverancier en distributeur kunnen wij het u allemaal aanbieden. U bekijkt eenvoudig ons uitgebreide aanbod in onze online webshop maar ook bent u van harte welkom om de kleding te bekijken in onze winkel. Wanneer u uw kleding online wilt bestellen, kunt u ons een mail sturen. Dan zorgen wij dat u aan ons klantenbestand toegevoegd wordt. Een groot voordeel is dat u bij ons geen minimale afname heeft. Wilt u slechts één pakket afnemen? Dan is dat geen enkel probleem.

Een uitgebreid wisselend assortiment kinderkleding voor jongens en meisjes

In ons assortiment kunt u zowel kleding voor jongens als meisjes inkopen. Onze designkleding is van hoge kwaliteit maar toch zeer betaalbaar. En niet alleen zijn wij distributeur en leverancier van kinderkleding, ook voor babykleding bent u bij ons op de juiste plek. Naast onze eigen lijn maken wij ook graag designkleding in opdracht. Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen, dan kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden.

Bel of mail voor meer informatie voor het inkopen van kinderkleding

Wanneer u op zoek bent naar een leverancier en distributeur voor het inkopen van kinderkleding, maakt u een goede keus door te kiezen voor J-Mirano-Zero Fashion. Wilt u graag kinderkleding inkopen, meer informatie ontvangen of uw eigen kleding laten ontwerpen en maken? U kunt het beste contact met ons opnemen via mail of telefoon. Dan staan wij u graag te woord. Ook voor al uw vragen kunt u ons natuurlijk bereiken. Bel naar 030-6665380 of mail naar info@j-mirano-zero.com. Ook kunt u onze winkel bezoeken. Wij zijn zes dagen per week geopend.

© 2013 - 2024 J Mirano Zero Groothandel kinderkleding | sitemap | rss