Groothandel kleding België

 Geen minimale afname

 Kleding inkopen bij de groothandel

 Online bestellen of in de winkel

Wanneer u zoekt naar een groothandel voor de leukste kleding die ook levert in België, bent u bij J-Mirano-Zero Fashion op de juiste plek. In het assortiment vindt u diverse collecties voor zowel jongens als meisjes. Ook voor babykleding vindt u hier een groot aanbod. Wilt u graag uw eigen kleding laten maken? Ook dat is mogelijk.

Vragen? Bel 030 - 66 65 380 Mail direct

Bestel bij de groothandel de leukste kleding en laat deze bezorgen in België

Groothandel J-Mirano-Zero Fashion is al jarenlang een begrip en is gespecialiseerd in baby- en kinderkleding. Hier vindt u diverse kleding zoals shirts, jurken, rokken, broeken en nog veel meer kindermode. Onze collecties passen altijd bij het seizoen en kunt u eenvoudig online bekijken en bestellen. Een groot voordeel is dat u bij ons geen minimaal aantal producten hoeft af te nemen. Wanneer u slechts één pakket wilt afnemen is dat ook mogelijk.

Uw kleding laten bezorgen in België

U kunt uw kleding online bestellen maar natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze groothandel om onze kleding te bekijken. Wanneer u uw kleding wil laten bezorgen in België, is dit zeker mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar +31-306665380 of te mailen naar info@j-mirano-zero.com.

© 2013 - 2023 J Mirano Zero Groothandel kinderkleding | sitemap | rss