Kindermode groothandel

 Geen minimale afname

 Kleding inkopen bij de groothandel

 Online bestellen of in de winkel

Voor het inkopen van al uw kindermode wilt u natuurlijk kiezen voor een professionele groothandel. In ons assortiment vindt u een groot aanbod aan kinderkleding voor zowel jongens als meisjes. Al jarenlang doen wij de inkoop en verkoop van kinderkleding en ook voor babykleding bent u bij ons van harte welkom. Onze kleding is zeer betaalbaar en u hoeft geen minimaal aantal producten af te nemen.

Vragen? Bel 030 - 66 65 380 Mail direct

Kom voor de leukste kindermode naar deze groothandel

De collectie met kinderkleding in onze groothandel is enorm en wisselt per seizoen. Zo weet u zeker dat u elk seizoen de leukste kinderkleding inkoopt. In onze online webshop kunt u eenvoudig onze producten bekijken en bestellen. Onze producten zijn zeer betaalbaar en van hoge kwaliteit. Zoekt u shirts, rokken, jurken, broeken, broeken of wilt u graag sets bestellen?

Eenvoudig te bestellen

U bestelt onze kinderkleding eenvoudig. U heeft bij ons geen minimale afname en het is ook mogelijk om slechts één pakket af te nemen. De meeste producten hebben wij op voorraad en kunnen hierdoor zeer snel geleverd worden. Bent u op zoek naar kindermode die u niet in ons assortiment kunt vinden? Wij maken graag in opdracht uw designkleding in onze eigen fabrieken.

Neem contact op met onze groothandel voor het bestellen van uw kinderkleding

Wilt u graag onze kindermode bestellen en bent u nog geen klant? Dan kunt u een mail sturen naar info@j-mirano-zero.com. Vermeld de naam van uw bedrijf, uw e-mailadres, KVK-nummer en BTW nummer, dan voegen wij u toe aan ons klantenbestand. Heeft u vragen over ons assortiment of wilt u graag meer informatie voor uw overgaat tot koop? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 030-6665380.

© 2013 - 2024 J Mirano Zero Groothandel kinderkleding | sitemap | rss