Online kleding groothandel

 Geen minimale afname

 Kleding inkopen bij de groothandel

 Online bestellen of in de winkel

De leukste online kleding vindt u bij de groothandel van J-Mirano-Zero Fashion. Al jarenlang is onze groothandel gespecialiseerd in baby- en kinderkleding. U vindt hier een zeer groot assortiment aan kinderkleding voor zowel jongens als meisjes. Het assortiment wisselt regelmatig en ook wanneer u uw eigen kleding wilt laten maken, kunt u hier terecht.

Vragen? Bel 030 - 66 65 380 Mail direct

Online de leukste kleding bestellen bij onze groothandel

Wij zijn gespecialiseerd in kindermode en hebben een groot aanbod aan kinderkleding. Onze kleding is direct uit voorraad leverbaar en u heeft bij ons geen minimale afname. Benieuwd naar onze collecties? U kunt deze eenvoudig online bekijken en bestellen. Is de kleding die u graag wilt bestellen niet op voorraad? Dan gaan wij aan de slag om deze toch zo snel mogelijk te leveren. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw kleding zelf te maken in onze eigen fabrieken. Onze kleding is altijd van goede kwaliteit en zeer betaalbaar.

Voor al uw vragen over het online bestellen van kleding

Wilt u graag meer informatie over onze groothandel en onze kleding? Of wilt u deze graag bestellen? U kunt contact opnemen met ons door te bellen naar 030-6665380 of te mailen naar info@j-mirano-zero.com. Ook wanneer u een nieuwe klant bent, kunt u het best contact via mail opnemen. Wij ontvangen graag uw gegevens zoals de naam van uw bedrijf, uw emailadres, en KVK- en BTW nummer.

© 2013 - 2024 J Mirano Zero Groothandel kinderkleding | sitemap | rss